З чого роблять мартіні

Славний напій, який був народжений в Італії і іменується італійським вермутом, отримав неймовірну популярність, але все-таки більш знайомий любителям алкогольних напоїв, як мартіні.

Він являє собою вино, наділена достатньою міцністю і супроводжується дивним ароматом. Фортеця мартіні перевищує 18 градусів. Назву цей дивовижний напій отримав завдяки своєму «батькові», адже мартіні був отриманий Алессандро Мартіні, який є одним із засновників заводу, в якому передбачалося виробляти вино.

В даний час досить складно описати мартіні, оскільки його різновидів існує близько десяти. При цьому кожна відрізняється і ароматним, і смаковими супроводом. Отримати відповідь, з чого роблять мартіні, бажають багато, щоб згодом спробувати отримати такий напій поза межами заводу.

Куштуючи по черзі мартіні різних марок, можна все-таки виділити деякі подібності. Зокрема, мартіні не дарма вважається жіночим напоєм, оскільки його смак чудово м’який, а післясмак супроводжується приємною солодкістю.

В залежності, з чого роблять мартіні, можна виявити аромат ванілі, меду, кориці або фруктів.

Не всі знають, що такий спиртний напій може стати справжнім помічником при лікуванні деяких хвороб. Шлунок, кишечник, жовчні протоки будуть «вдячні», якщо щодня організм буде отримувати порцію мартіні. Важливо тільки враховувати, що від цілющості до шкоди існує невидима мала грань. Щоб принести користь організму, найкраще вживати не більше 50 г червоного вина на добу.

Усвідомлюючи, що мартіні можна розглядати як цілющого напою, бажання пізнати, з чого роблять мартіні, стає ще більше.

Мартіні – це напій, який отримують за допомогою настоювання вина на певних лікарських травах. Безумовно, набір таких трав міститься в секретності. При цьому розгадати склад самостійно просто неможливо, оскільки в рецептуру входять не тільки суцвіття лікарських рослин, але і їх стебла, листя, коріння.

Повільно випиваючи мартіні, можна прислухатися до смаковими якостями, знаходячи в них відгомони деяких трав. Впевнено можна сказати, що мартіні успішно «приймає» м’яту, чебрець, ромашку, ялівець і багато інші трави. Однак в одній різновиди мартіні можна розпізнати хоч на трохи один букет трав, а в іншій – досконалої інший. Незмінним компонентом залишається полин, яка надає мартіні приємним післясмаком з невеликою гіркотою.

Щоб пом’якшити смак, виробники досить часто застосовують ще один невеликий секрет. Вони в склад вводять цукор або карамель. Мартіні – напій, що дозволяє отримати справжнє блаженство.

© 3147 Alcoinfo. Всі права захищені.